Vivax ACP-09CH25AEMIs

SKU: n/a

Капацитет на греење: 2930 (820~3370)W
Капацитет на ладење: 2638 (909~3400)W
Енергетска класа греење/ладење: A+/A++
(SEER/SCOP): (6.3/4.0)
Потврдено оптеретување при греење P-(design): 2600 W
Разладувачки медиум: R32
Wi-Fi ready: Да
Влезна моќност греење/ладење: 733W/732W
Проток на воздух: ≤466 m3/h
Капацитет на одвлажнување: 1.0 L/h
Работно подрачје: -15°C≤T≤50°C
Боја: бела

22,990 ден

бренд

Тип на климатизер

Капацитет [KW]

Гаранција

5 години