Vivax ACP-12CH35AEQIs

SKU: 0001094655

Капацитет на греење: 3810 (1084~4220))W
Капацитет на ладење: 3517 (1114~4162)W
Енергетска класа греење/ладење: A+/A++
(SEER/SCOP): (6.1/4.0)
Потврдено оптеретување при греење P-(design): 2700 W
Разладувачки медиум: R32
Wi-Fi ready: Да
Влезна моќност греење/ладење: 1088W/1213W
Проток на воздух: ≤540 m3/h
Капацитет на одвлажнување: 1.2 L/h
Работно подрачје: -15°C≤T≤50°C
Боја: бела

25,990 ден

бренд

Тип на климатизер

Капацитет [KW]

Гаранција

5 години