Прочистувач на воздух Olansi K09C

SKU: n/a

Спореди

23,000.00 ден

 • CADR m3 / h 600
 • Применлива површина (квадратни метри): 42 ~ 72
 • Моќност: 85W
 • Напон: 220V-50 ~ 60HZ
 • Големина на производот (мм) 479 * 269 * 710
 • Големина на пакетот (мм) 528 * 333 * 808
 • NT / GW (кг) 9,8 / 13
 • Функции и функции
 • Автоматска функција:ДА
 • Режим на спиење: ДА
 • Тајмер поставување: ДА
 • Cензор за светлина:ДА
 • Брзина на воздухот: 1,2,3,4,5
 • Сензор за TVOC (сензор за миризба): ДА
 • Сензор за честички: ДА
 • PM 2.5 приказ: ДА
 • Квалитетот на воздухот:  ДА
 • Далечински управувач ДА
 • Контрола на Wi-Fi: ДА
 • Потсетник за замена на филтрирање: ДА
 • Детско заклучување: ДА
 • Заштита од отворено капаче
 • Заштита против повратна моќност
 • Детали за филтрација: ДА
 • Филтер: HEPA H13

Сертификати

 • Извештај за тестирање на Сертификат CE / ROHS / Product
 • Филтер за замена (сет: HEPA + јаглерод) ДА

*Гаранција за уредот е 1 година и за истиот е обезбеден сервис

Категорија: