,

MSI-20s Паметен безбедносен катанец

SKU: n/a

MSI-20s Паметен безбедносен катанец
Известување и вибрации од апликација
Водоотпорен IP55
Активирање аларм со вибрации 110 dB
Траење на батеријата со едно полнење 2-3 месеци
Дијаметар на пин за заклучување : 5,5 mm
Батерија: 3,7V/400 mAh
Температура на употреба во работа: -10 °C до +60°C
Боја: Црна
Бесплатна апликација: достапна за Android и iOS
Димензии: 74 x 36 x 57 мм

Карактеристики на апликацијата:
Рачно отклучување, Автоматско отклучување
Аларм со вибрации
Известување
Статус на батеријата
Променливо име и лозинка
Користење на запис

3,949 ден