-5%

MS Energy R10 grey

SKU: n/a

Спореди

39,890.00 ден 41,999.00 ден

Модел R10 grey
Рамка Алуминиум
Големина на гума напред 20 инчи + позади 16 инчи воздушни гуми
Номинална моќност 350W,мотор без четкички
Батерија 36V/10.2Ah
Замена на батерија Не
Време на полнење 8 часа
Спецификација при полнење 42V/2A
Мах. Брзина 30km/h
Мах. Опсег 25~30km
Мах. Оптеретување 120kg
Водоотпорен IPX4
Кочница Предна и задна диск сопирачка
Суспензија нема
Осветлување напред & позади
Мах. Агол на искачувње 12°