MS Energy M10

SKU: n/a

22,990 ден

Рамка: Алуминиум
Големина на гума: 8.5 инчи воздушни гуми
Номинална моќност: 350W,мотор без четкички
Батерија: 36V/7.5Ah
Замена на батерија: Не
Време на полнење: 5 часа
Спецификација при полнење: 37V/1.5A
Мах. брзина: 30km/h(стандардно 25km/h)
Мах. опсег: 22-28km
Мах. оптеретување: 120 kg
Водоотпорен: IPX4
Кочница: Електронска сопирачка + задна диск сопирачка
Суспензија: позади
Осветлување: напред & позади
Мах. агол на искачување: 15°