MS Energy E10 grey, white

SKU: n/a

34,990 ден

Рамка: Челик
Големина на гума: 10 инчи тубелес воздушни гуми
Номинална моќност: 450W,мотор без четкички
Батерија: 48V/12.5Ah
Замена на батерија: Не
Време на полнење: 8 часа
Спецификација при полнење: 54.6V/2A
Мах. брзина: 35km/h(стандардно 25km/h)
Мах. опсег: 30-40km
Мах. оптеретување: 120kg
Водоотпорен: IPX4
Кочница: механички диск сопирачки
Суспензија: напред & позади
Осветлување: напред & позади
Мах. агол на искачување: 20°