,

Lenovo T2224d 21.5″ WLED (1920 X 1080)

SKU: 61B1JAT1EU

Спореди

VGA/ DP/ 3000:1/ 178/178/ 250cd/m2/ 36m. Warranty

6,500.00 ден

бренд

Дисплеј-Дијагонала