-16%
,

Lenovo L27i – 27″ FHD Monitor (HDMI+VGA)

SKU: 65E0KAC1EU

Спореди

VA borderless, FHD 1920×1080, TCO7.0, EPA7.0, Low blue light ,36m. Warranty

9,690.00 ден 11,490.00 ден

бренд

Дисплеј-Дијагонала