,

Lenovo Gaming D24f-10 23.6″ Twisted Nematic (1920 X 1080) 144Hz

SKU: 65EBGAC1EU

Спореди

HDMI, DP/ 1000:1/ 1 ms/ 36m. Warranty

11,890.00 ден

бренд

Дисплеј-Дијагонала