Vivax ACP-48FS140AERI

SKU: 023571310

Спореди

Капацитет на греење:16119 W
Капацитет на ладење:14067 W
Енергетска класа греење/ладење:A+/A++
(SEER/SCOP):6.1/ 4.0
Потврдено оптеретување при греење P-(design):
Разладувачки медиум:R32
Wi-Fi ready:Не
Влезна моќност греење/ладење:5200 W/ 4950 W
Проток на воздух:≤2413 m3/h
Капацитет на одвлажнување:0.0 L/h
Работно подрачје:-15°C≤T≤50°C
Боја:Бела

149,990.00 ден

бренд

Тип на климатизер

Капацитет [KW]