VIVAX ACP-18CH50REWI R32

69,990 ден со ДДВ

In stock
Buy it now
Brands:

Капацитет на греење: 5200 (1400-6000)W
Капацитет на ладење: 5000 (1300-5800)W
Енергетска класа греење/ладење: A+/A++
(SEER/SCOP): (6.1/4.0)
Потврдено оптеретување при греење P-(design): 4600 W
Разладувачки медиум: R32
Wi-Fi ready: Да
Влезна моќност греење/ладење: 1400W/1460W
Проток на воздух: ≤900 m3/h
Капацитет на одвлажнување: 2.0L/h
Работно подрачје: -20°C≤T≤50°C
Боја: gray mirror Филтер за прашина, Nano Aqua Sterilization”

Customers reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “VIVAX ACP-18CH50REWI R32”

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Search for products

Back to Top
Product has been added to your cart