Производители :

Шпорети на дрва

Листа Прикажи: Табела
Сортирај по:
Прикажи:
0

Капацитет 7 kw Димензии на рерна во мм в*ш*д 260*330*440 Пречник на димен отвор 120мм Волумен на .....

Шпорет на дрва Alfa plam 46 Delux- Кафен, десен

15.490ден Без данок: 15.490ден
0

Капаците:5КW � � � � Димензии на рерна:185X460X485мм � � � � Пречник на димен отвор:120мм (два отв.....

Шпорет на дрва Alfa Plam A 90 Favorit - Бел, лев

27.790ден Без данок: 27.790ден
0

Kапацитет 8kW Димензии на рерна во мм в/ш/д: 260х460х440; Пречник на димен отвор 120мм; Волумен н.....

Шпорет на дрва Alfa Plam EK 550 Termo - Бел, десен

11.100ден Без данок: 11.100ден
0

Kапацитет:5 Kw � � Димензии на рерна:550x540x195мм � � Пречник на димен отвор:120 мм (два отвори) .....

0

Трајножаречки Шпорет на Дрва; � � Kапацитет 8kW � � Димензии на рерна во мм в*ш*д 260*460*440; � .....