Филтер за воздух за Winix U450

Производител: Winix

Код на продуктот: FILTRE Winix U450

Достапност: 5

Цена: 4.500ден
Овој производ може да се купи и на рати, без камата, со
кредитните картички од Стопанска Банка!

2 Рати
2.250 ден.
6 Рати
750 ден.
12 Рати
375 ден.
18 Рати
250 ден.
24 Рати
188 ден.
Без данок: 4.500ден

Сет од филтри спакувани во пластична касета. Сетот се состои од префилтер третиран со антибактериска CleanCel технологија. ХЕПА филтер со ефикасност од 99,97%. Премиум филтер со густ активен јаглен во гранули (AOC, advanced odor control).

Сетот на филтри/касетата се менува на 1 година доколку уредот работел цела година во нормална загаденост.

Според упатството на производителот, филтрите можат да се перат со топла вода, но ние препорачуваме само префилтерот да се пере. Поради бигорот и другите нечистотии во водата, на хепа филтерот и филтерот со активен јаглен може да им се намали ефикасноста или да се запушат и winixmk ниту Advance Media не одговараат во тој случај.�Доколку сте решени да ги перете, тогаш користете дестилирана вода. Потоа филтрите треба да се сушат од 24-48 часа во завиност од условите.

Иако филтрите можат да се перат, бројот на перењата е огрничен на 3 на секои 3 месеци. По истекот на една година филтрите не се перат и треба да се заменат со нови.

Напиши мислење

Белешка: HTML не е дозволен!

Оцена: Лош Добар

Внесете го кодот во полето подолу: