Филтер за воздух за Winix U300

Производител: Winix

Код на продуктот: FILTRE Winix U300

Достапност: 4

Цена: 4.000ден
Овој производ може да се купи и на рати, без камата, со
кредитните картички од Стопанска Банка!

2 Рати
2.000 ден.
6 Рати
667 ден.
12 Рати
333 ден.
18 Рати
222 ден.
24 Рати
167 ден.
Без данок: 4.000ден

Сет од филтри спакувани во пластична касета. Сетот се состои од префилтер третиран со антибактериска CleanCel технологија. ХЕПА филтер со ефикасност од 99,97%. Премиум филтер со густ активен јаглен во гранули (AOC, advanced odor control).

Сетот на филтри/касетата се менува на 1 година доколку уредот работел цела година во нормална загаденост.

Според упатството на производителот, филтрите можат да се перат со топла вода, но ние препорачуваме само префилтерот да се пере. Поради бигорот и другите нечистотии во водата, на хепа филтерот и филтерот со активен јаглен може да им се намали ефикасноста или да се запушат и winixmk не одговара во тој случај! Доколку сте решени да ги перете, тогаш користете дестилирана вода. Потоа филтрите треба да се сушат од 24-48 часа во зависност од условите.

Иако филтрите можат да се перат, бројот на перењата е ограничен на 3 на секои 3 месеци. По истекот на една година филтрите не се перат и треба да се заменат со нови.

Напиши мислење

Белешка: HTML не е дозволен!

Оцена: Лош Добар

Внесете го кодот во полето подолу: