Производители :

ПРОЧИСТУВАЧИ ЗА ВОЗДУХ

Листа Прикажи: Табела
Сортирај по:
Прикажи:

Прочистувач на воздух Winix T1 - 65m2

67.000ден Без данок: 67.000ден
0

Спецификација Тежина 26kg Димензии 43 X 43 x 101 cm Површина (потв.....

0

TOWER QS прочистувачот на воздух е прочистувач кој доаѓа со вграден 16 watt-ен JBL Bluetooth звучник.....

Прочистувач на воздух Winix U300 - 30m2

17.000ден Без данок: 17.000ден
0

Прочистува површини до 30м2. Winix Signature U300 прочистувачите на воздух користат напредни техноло.....

Прочистувач на воздух Winix U450 - 45m2

21.000ден Без данок: 21.000ден
0

Најдобар прочистувач до 45м2 во рамките на Signature серијата. Winix Signature U450 прочистувачите н.....

0

WINIX Zero прочистувач на воздух со сензор за ПМ честички и тајмер. Прочистувачот сам ја регулира бр.....

Филтер за воздух за Winix HR1000

4.500ден Без данок: 4.500ден
0

Вистински HEPA филтер кој е обложен со анти бактериски третман. Филтрира 99,97% од ПМ честичките пог.....

Филтер за воздух за Winix U300

4.000ден Без данок: 4.000ден
0

Сет од филтри спакувани во пластична касета. Сетот се состои од префилтер третиран со антибактериска.....

Филтер за воздух за Winix U450

4.500ден Без данок: 4.500ден
0

Сет од филтри спакувани во пластична касета. Сетот се состои од префилтер третиран со антибактериска.....