Производители :

Принтери

Листа Прикажи: Табела
Сортирај по:
Прикажи:

3D Принтер Panospace

39.900ден Без данок: 39.900ден
0

Принтерот е со мали димензии 407x288x333mm, 7.5кг Може да е поврзан со компјутер/лаптоп, а може.....

POS принтер BIXOLON SM SRP-350IIICOG

11.400ден Без данок: 11.400ден
0

Спецификација Основни карактеристики Вид термални Брзина на.....

POS принтер BIXOLON SM SRP-350+IIICOSG

17.000ден Без данок: 17.000ден
0

Спецификација Основни карактеристики Вид термален Брзина на.....

POS принтер SM BIXOLON SRP-330COSG/MSN

12.450ден Без данок: 12.450ден
0

Спецификација Основни карактеристики Вид термален Брзина на.....

Инкџет Canon Pixma G1410 Фото хартија

7.900ден Без данок: 7.900ден
0

Наменски печатач за печатење голем обем на документи и фотографии Во боја: 7.000 страници. Црно-бело.....

Ласерски принтер Canon I-SENSYS LBP214dw SFP

14.290ден Без данок: 14.290ден
0

Спецификација Основни карактеристики Брзина на испис А4 [стр/мин] 38 .....

Ласерски принтер Canon I-SENSYS MF421dw

24.890ден Без данок: 24.890ден
0

Спецификација� � Основни карактеристики Брзина на печатење - Ц/Б [стр/мин.....

Ласерски принтер Canon I-SENSYS MF428x

26.990ден Без данок: 26.990ден
0

Спецификација Основни карактеристики Брзина на печатење - Ц/Б [стр/мин] .....

Принтер Canon LBP212dw

12.990ден Без данок: 12.990ден
0

Црно-бел печатач со една функција што нуди безбедно поврзување со мобилни уреди, практични функции и.....

Принтер Canon LBP312X

28.990ден Без данок: 28.990ден
0

Печатење со брзини до 43 стр./мин. за A4 формат и 65 стр./мин. за A5 формат со компактен и флексибил.....

Принтер CANON Pixma IP7250

4.799ден Без данок: 4.799ден
0

Фото Печатач ИП7250, А4, со 5 мастила, високи перформанси и безжично поврзување. Пе.....

Принтер Lexmark MS317DN

4.500ден Без данок: 4.500ден
0

Овој продукт има гаранција од 12 месеци! Големина на медиум:�A4 Брзина на печатење А4:�33ppm .....

Принтер Lexmark MS415dn

12.890ден Без данок: 12.890ден
0

Гаранција 12 месеци. Media size: A4 Print speed A4: 40ppm Duty cycle: 100000pgs Processor: 8.....

Принтер MLJ HP M402dne

15.499ден Без данок: 15.499ден
0

Спецификација Основни карактеристики Брзина на испис А4 [стр/мин] 38 .....

Принтер Xerox Laser Mono Phaser 3020

3.499ден Без данок: 3.499ден
0

Гаранцијата за овој производ е 12 месеци! Големина на медиум:�A4 Брзина на печатење А4:�20ppm .....

Принтер XEROX Phaser 3160N

7.750ден Без данок: 7.750ден
0

Гаранција 12 месеци. Media size: A4 Print speed A4: 24ppm Duty cycle: 15000pgs Processor: 360M.....

Принтер XEROX WorkCentre 3025BI

6.299ден Без данок: 6.299ден
0

Гаранција 12 месеци. Големина на медиум: A4 Брзина на печатење А4: 20ppm Максимален месечен кап.....

Принтер XEROX WorkCentre 3215NI

11.700ден Без данок: 11.700ден
0

Гаранција 12 месеци. Media size: A4 Print speed A4: 26ppm Duty cycle: 30000pgs Processor: 600M.....

Принтер XEROX WorkCentre 3225DNI

13.470ден Без данок: 13.470ден
0

Гаранција 12 месеци. Големина на медиум:�A4 Брзина на печатење А4:�28ppm Максимален месечен.....