Производители :

Матични плочи

Листа Прикажи: Табела
Сортирај по:
Прикажи:

Матична плоча ASUS 1150 H81M-R

2.600ден Без данок: 2.600ден
0

Основни карактеристики Сокет 1150 ЦПУ Intel Celero.....