Vivax Cool AEH ACP-12PT35AEH - 2,90 kW AEH серија | Мобилна клима

Производител: VIVAX

Код на продуктот: ACP-12PT35AEH

Наградни поени: 300

Достапност: 10

Цена: 18.990ден
Без данок: 18.990ден
Цена во наградни поени: 18990