VIVAX COOL ACP-12CH35AEXI [3.8 KW] | Инвертер клима уред

Производител: VIVAX

Код на продуктот: 12CH35AEXI

Наградни поени: 400

Достапност: 10

Цена: 21.990ден
Без данок: 21.990ден
Цена во наградни поени: 21990