Mемориска картичка SD MICRO 16GB HC Class 4 + 1ad TS

Производител: Transcend

Код на продуктот: SD MICRO 16GB

Наградни поени: 6

Достапност: На залиха

Цена: 680ден
Без данок: 680ден
Цена во наградни поени: 589