Конвекторска греалка Vivax CH-2009FW

Производител: VIVAX

Код на продуктот: CH-2009FW

Наградни поени: 40

Достапност: 10

Цена: 1.899ден
Без данок: 1.899ден
Цена во наградни поени: 2390