Десктоп компјутер HP PRODESK 400 G4 MT PC I5, 70046575

Производител: HP

Код на продуктот: 70046575

Наградни поени: 500

Достапност: 10

Цена: 31.900ден
Без данок: 31.900ден
Цена во наградни поени: 31900