Десктоп компјутер HP 400G5 MT I38100 4GB/500 PC, 4VF03EA#ABB

Производител: HP

Код на продуктот: 4VF03EA#ABB

Наградни поени: 400

Достапност: 10

Цена: 25.900ден
Без данок: 25.900ден
Цена во наградни поени: 25900