Инкџет Canon Pixma G1410 Фото хартија

Производител: Canon

Код на продуктот: Pixma G1410

Наградни поени: 120

Достапност: 10

Цена: 7.900ден
Без данок: 7.900ден
Цена во наградни поени: 7900