Vivax 32LE77SM - ANDROID 32''

Производител: VIVAX

Код на продуктот: 32LE77SM - ANDROID 32''

Наградни поени: 150

Достапност: 10

Цена: 10.999ден
Без данок: 10.999ден
Цена во наградни поени: 10899