Vivax TV-32LE111T2S2 32"

Производител: VIVAX

Код на продуктот: TV-32LE111T2S2 32"

Наградни поени: 150

Достапност: 10

Цена: 8.490ден
Без данок: 8.490ден
Цена во наградни поени: 9390