VIVAX COOL ACP-24CH70AEQI R32- [7.33 kW] | Q Дизајн - Инвертер клима уред

Производител: VIVAX

Код на продуктот: ACP-24CH70AEQI R32

Наградни поени: 550

Достапност: 10

Цена: 46.899ден
Без данок: 46.899ден
Цена во наградни поени: 46899