VIVAX COOL ACP-18CH50AEQI R32- [5.57 kW] | Q Дизајн - Инвертер клима уред

Производител: VIVAX

Код на продуктот: ACP-18CH50AEQI R32

Наградни поени: 450

Достапност: 9

Цена: 35.999ден
Без данок: 35.999ден
Цена во наградни поени: 34999