VIVAX COOL ACP-12CH35AEQI R32- [3.81 kW] | Q Дизајн - Инвертер клима уред

Производител: VIVAX

Код на продуктот: ACP-12CH35AEQI R32

Наградни поени: 300

Достапност: 9

Цена: 21.999ден
Без данок: 21.999ден
Цена во наградни поени: 19990