Разладувач на воздух Vivax AC-6081

Производител: VIVAX

Код на продуктот: Vivax AC-6081

Наградни поени: 200

Достапност: 10

Цена: 4.990ден
Без данок: 4.990ден
Цена во наградни поени: 4990