Напојување MSI PLATINUM 600 v7 ATX 2.31

Производител: MS Industrial

Код на продуктот: PLATINUM 600 v7 ATX 2.31

Наградни поени: 30

Достапност: 10

Цена: 1.799ден
Без данок: 1.799ден
Цена во наградни поени: 1799