Напојување MSI PLATINUM PRO 80+ 500W

Производител: MS Industrial

Код на продуктот: PLATINUM PRO 80+ 500W

Наградни поени: 50

Достапност: 10

Цена: 2.399ден
Без данок: 2.399ден
Цена во наградни поени: 2399