Пегла на пареа Electrolux EDB 5220

Производител: ELECTROLUX

Код на продуктот: Electrolux EDB 5220

Наградни поени: 100

Достапност: 10

Цена: 2.690ден
Без данок: 2.690ден
Цена во наградни поени: 2690