Пегла на пареа Electrolux EDB 1675

Производител: ELECTROLUX

Код на продуктот: Electrolux EDB 1675

Наградни поени: 80

Достапност: 10

Цена: 1.980ден
Без данок: 1.980ден
Цена во наградни поени: 1980