Пегла на пареа Electrolux EDB 1730

Производител: ELECTROLUX

Код на продуктот: Electrolux EDB 1730

Наградни поени: 80

Достапност: 10

Цена: 1.590ден
Без данок: 1.590ден
Цена во наградни поени: 1590