Пегла на пареа Electrolux EDB 1720

Производител: ELECTROLUX

Код на продуктот: Electrolux EDB 1720

Наградни поени: 80

Достапност: 10

Цена: 1.490ден
Без данок: 1.490ден
Цена во наградни поени: 1490