Блендер Electrolux ESB2300

Производител: ELECTROLUX

Код на продуктот: Electrolux ESB2300

Наградни поени: 80

Достапност: 9

Цена: 3.300ден
Без данок: 3.300ден
Цена во наградни поени: 3330

Достапни опции

* Боја: