Рачен миксер Electrolux ESTM6500 4 во 1

Производител: ELECTROLUX

Код на продуктот: Electrolux ESTM6500

Наградни поени: 80

Достапност: 10

Цена: 4.190ден
Без данок: 4.190ден
Цена во наградни поени: 4190