Рачен миксер Electrolux ESTM3300

Производител: ELECTROLUX

Код на продуктот: Electrolux ESTM3300

Наградни поени: 80

Достапност: 10

Цена: 2.490ден
Без данок: 2.490ден
Цена во наградни поени: 2490