Електричен шпорет GORENJE E 6110 WB

Производител: GORENJE

Код на продуктот: GORENJE E 6110 WB

Наградни поени: 100

Достапност: 10

Цена: 14.900ден
Без данок: 14.900ден
Цена во наградни поени: 14900