Електричен шпорет Gorenje E 6121 WD со капак

Производител: GORENJE

Код на продуктот: Gorenje E 6121 WD со капак

Наградни поени: 80

Достапност: 10

Цена: 16.490ден
Без данок: 16.490ден
Цена во наградни поени: 16490