Десктоп компјутер PC Home LENOVO IC 510-15IKL, 90G8004CRI

Производител: Lenovo

Код на продуктот: IC 510-15IKL, 90G8004CRI

Достапност: На залиха

Цена: 20.600ден
Без данок: 20.600ден