Десктоп компјутер All in One AiO LENOVO 520-22IKL, F0D4003PRI

Производител: Lenovo

Код на продуктот: AiO LN 520-22IKL, F0D4003PRI

Достапност: На залиха

Цена: 31.000ден
Без данок: 31.000ден