Vivax Cool ACP-12CH35AEX - Х Дизајн | On/Off клима уред

Производител: VIVAX

Код на продуктот: ACP-12CH35 AEX

Наградни поени: 200

Достапност: 10

Цена: 14.990ден
Без данок: 14.990ден
Цена во наградни поени: 14990