Десктоп компјутер All in One HP 400G3PO 4GB/1TB PC 2KL17EA

Производител: HP

Код на продуктот: PC AiO HP 400G3PO AiO NT i37100T 4GB/1TB PC 2KL17EA

Наградни поени: 500

Достапност: 10

Цена: 32.399ден
Без данок: 32.399ден
Цена во наградни поени: 29990