Десктоп компјутер All in One HP 400G3PO

Производител: HP

Код на продуктот: PC AiO HP 400G3PO AiO NT i57500T 4GB/1TB PC 2KL13EA

Наградни поени: 200

Достапност: 10

Цена: 35.399ден
Без данок: 35.399ден
Цена во наградни поени: 35399