Кулер MSI PC COOL RED LED 12CM FAN

Производител: MSI

Код на продуктот: PC COOL RED LED 12CM FAN

Наградни поени: 20

Достапност: 9

Цена: 250ден
Без данок: 250ден
Цена во наградни поени: 250