Прочистувач на воздух Winix TOWER QS со вграден JBL Bluetooth звучник (30-60 M2)

Производител: Winix

Код на продуктот: Winix TOWER QS

Достапност: 2 - 3 Days

Цена: 20.000ден
Без данок: 20.000ден