Vivax LED TV-49LE78T2S2SM_EU

Производител: VIVAX

Код на продуктот: Vivax LED TV-49LE78T2S2SM_EU

Достапност: Нема на залиха

Цена: 21.999ден
Без данок: 21.999ден